Fă cunoștință cu LUCA

COMPANIE
Suntem o companie cu capital 100% românesc, înființată în 2010, cu misiunea de a oferi clienților noștri produse de calitate, cu gust autentic, coapte pe loc și servite rapid. Sub deviza “FACEM BUN, FACEM BINE“ am dezvoltat o rețea de peste 140 de unități, gestionate în regim propriu, poziționate astfel încât să fie cât mai vizibile și ușor accesibile publicului larg. Suntem prezenți în București, Moldova, Muntenia și centrul țării – Brașov, Sibiu, iar prin politica de expansiune foarte dinamică urmărim extinderea la nivel național și consolidarea poziției de lider de piață pe segmentul urban snacking. 

 VALORI
Cu ambiție, perseverență și seriozitate am reușit, în peste 13 ani de activitate, să câștigăm încrederea și aprecierea clienților noștri și continuăm să promovăm aceleași valori cu care am pornit la drum: respectul pentru tradiții și onestitatea.  Valori care conferă stabilitate într-o lume în continuă schimbare și care ne-au ajutat să creăm parteneriate solide, pe termen lung.  

ECHIPA
Echipa noastră numără peste 2500 de colegi, oameni dedicați alături de care am creat un mediu de lucru dinamic, cu o cultură bazată pe curajul de a inova și atenția pentru detalii. Împreună am creat un model de afacere responsabil, fiind adesea pionieri pe segmentul nostru de piață atât la nivel operațional și comercial, cât și de producție. Această poziție ne onorează și ne motivează să depunem un efort susținut pentru a ne menține relevanța și promisiunea făcută față de clienți.